SSRS report giving error while running from report manager

  • we are running report which is having multivalue parameter sometime more than 1000. the report is working fine when we are selecting single or some five to six items from multivalue parameter, but when we are selecting all its throwing error in IE 8 as below

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)

    Timestamp: Thu, 2 Feb 2012 09:48:03 UTC

    Message: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 500

    Line: 5

    Char: 62099

    Code: 0

  • I am guessing but you may be running up against the character limit for your data type.

  • Any reply on this?? I'm too facing the same issue.

  • I am also experiencing this. When I only select a few values in the parameters, it runs fine.

    Also, my DEV environment is not experiencing this issue...

    Any ideas?

  • Dear folks,

    add below tag in web config file in report manager folder.

    <appSettings>

    <add key="aspnet:MaxHttpCollectionKeys" value="100000" />

    </appSettings>

    The issue is resolved for me.

    Thanks,

    Dhina

  • Modifying the ReportManger web.config didn't work for me.

    However, when I modified the the ReportServer web.config, the problem was solved.

    Add appSettings between /system.web and runtime:

    </system.web>

    <appSettings>

    <add key="aspnet:IgnoreFormActionAttribute" value="true" />

    <add key="aspnet:MaxHttpCollectionKeys" value="100000" />

    </appSettings>

    <runtime>

  • Thanks for reply .

  • I'm having the same error on some reports that return a lot of data and ask for parameters. Our SSRS is integrated with Sharepoint. Would we add the asp key information in the web config files on our SSRS server or on our sharepoint server? Or both?

    thanks.

  • Hi guys.

    I'm facing the same problem, but the error occurs with some users and often using the Chrome browser. I've already checked the user's machine settings and already cleared the browser cache.

    The message that appears is always the same:

    "Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException. An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 0"

    But Error 0 means there was no error.

    Any ideas what I can do to solve this problem?

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by  sheilaporto.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login to reply