BI Project Manager sökes till Blocket

 • Blockets Affärsutvecklingsteam behöver nu stärka upp med en BI Project Manager!

  Det går bra för Blocket och vi fortsätter att växa! Nu är vi i behov av att stärka vårt BI-team med ytterligare en person som vill hjälpa oss att bli ännu bättre på att jobba med vår data, så att vi kan fortsätta att utveckla Sveriges största marknadsplats! Vi söker därför en Business Intelligence Project Manager till vårt Affärsutvecklingsteam som idag består av två BI-utvecklare, två Business Analysts, tre Affärsutvecklare och en Affärsutvecklingschef.

  Som BI Project Manager kommer du att vara expert på vår data, vår data-infrastruktur samt de verktyg som skapar förutsättningarna för analys och datadriven produktutveckling. Du kommer ha en avgörande roll i att göra Blocket mer datadrivet genom att vara med och sätta agendan för samt utveckla vår BI-miljö. Som Project Manager blir denna roll ännu mer konkret då du även kommer att driva projekt tvärs Blocket och våra systersajter, med syftet att förbättra hur vi tillgängliggör och använder vår data. Ansvar och arbetsuppgifter som ingår i rollen är bl.a.:

  - Att tillsammans inom BI-teamet äga, förvalta och utveckla vår data och vårt data warehouse.

  - Att utveckla dataflöden till data warehouse från interna samt externa källor.

  - Att kontinuerligt förbättra åtkomsten av data och verktygen för dataanvändare inom Blocket.

  - Att ta ut intressant statistik för beslutsunderlag, marknadskommunikation, kundförvärvsaktiviteter etc. till olika delar av verksamheten och utomstående parter.

  - Att driva projekt tvärs Blocket och våra systersajter inom BI-teamets ansvarsområden.

  Vem är du?

  Ett krav är att du har en akademisk examen inom ekonomi, teknik, systemvetenskap eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av att jobba med databaser exempelvis Exasol, Redshift eller PostgreSQL. Du har använt dig av R, Python, Lua eller motsvarande programmeringsspråk samt är bekant med BI/ETL-verktyg så som Pentaho, Tableau eller QlikView. Tidigare användning av Linux/Unix samt molntjänster är meriterande. Dessutom har du erfarenhet av att leda projekt och tycker det är spännande att driva utvecklingsarbete!

  Vi tror även att du passar bäst in hos oss om du:

  - Har mycket starkt eget driv, är nyfiken, analytisk, strategisk och affärsorienterad.

  - Tycker om att hitta nya lösningar, lära dig nya verktyg och är förändringsbenägen.

  - Är självgående samtidigt som du arbetar bra i grupp.

  - Behärskar engelska och svenska i tal och skrift väl.

  Vad vi erbjuder?

  Vi erbjuder dig att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blocket har höga ambitioner för de kommande åren och en rad spännande möjligheter framför sig. Väldigt snart kommer data att vara en fullständigt integrerad del i allt vi gör, men vi har en del att arbeta med innan vi kommer dit. Som BI Project Manager kommer du ha en viktig roll i att driva den utvecklingen framåt!

  Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, Satskort och massös. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till Affärsutvecklingschefen.

  Välkommen in med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e45f10a61d66

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic. Login to reply