SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Report Manager always prompts Login name


Report Manager always prompts Login name

Author
Message
onlo
onlo
Ten Centuries
Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 1150 Visits: 624
My configuration : SQL 2008, Enterprise Evaluation, with SP1
Reporting Server : Log On As : NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE
Report Builder 2.0
Already removed RSWindowsNegotiate in the rereportserver.config file (a blog taught me to do that).
IE 8

My current situation is :
(1)http://myservername/Reports, it will prompt a login name screen, then I entered my Windows Domain login name though I could got the Report Manager, Report Builder 2.0 still could not see the Report Server.
(2)http://localhost/Reports, it will not prompt the login name screen but the result was the same : Report Builder 2.0 still could not see the Report Server

More information :
Before that, I installed a SQL 2008 (32-BIT) with IE 6 on another machine, it works very smoothly, no such a login name screen.

Do you have similar experiences ?
Can anybody help me ?
onlo
onlo
Ten Centuries
Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 1150 Visits: 624
Help ! Can anybody help me ?
Nandy
Nandy
SSC Veteran
SSC Veteran (296 reputation)SSC Veteran (296 reputation)SSC Veteran (296 reputation)SSC Veteran (296 reputation)SSC Veteran (296 reputation)SSC Veteran (296 reputation)SSC Veteran (296 reputation)SSC Veteran (296 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 296 Visits: 210
Please try http://myservername:8080/Reports or http://myserveripno:8080/Reports.
onlo
onlo
Ten Centuries
Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)Ten Centuries (1.2K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 1150 Visits: 624
I just tried what you suggested.
But the results were the same : the IE 7 prompted the login name screen to me.
Pac123
Pac123
Mr or Mrs. 500
Mr or Mrs. 500 (542 reputation)Mr or Mrs. 500 (542 reputation)Mr or Mrs. 500 (542 reputation)Mr or Mrs. 500 (542 reputation)Mr or Mrs. 500 (542 reputation)Mr or Mrs. 500 (542 reputation)Mr or Mrs. 500 (542 reputation)Mr or Mrs. 500 (542 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 542 Visits: 1407
I had the same problem....please use this URL in the deploymentfolder

http://myservername:8080/ReportServer_InstanceName
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum

































































































































































SQLServerCentral


Search