SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Litespeed Backup job failure


Litespeed Backup job failure

Author
Message
SSRfromChennai
SSRfromChennai
SSC Veteran
SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 220 Visits: 354
Hi Team
I am using Litespeed to configure the Backup for databases. Sometimes it throws such error as below while running thru SQL Agent jobs for unknown reasons. Can you please tell me what could be the error ?

" Quest slssqlmaint Utility. Logging on to SQL Server ''Servername'' with Windows Authentication Logged on to SQL Server 'Servername' select plan_id, plan_name, max_history_rows, remote_history_server, max_remote_history_rows from msdb.dbo.sysdbmaintplans where plan_id = '4899F231-0454-4EF3-936D-9C5951B5092F' Starting maintenance plan 'LiteSpeed Backup CVBankEvalArchiveDb' on 9/18/2009 8:44:56 AM select top 1 database_name from msdb.dbo.sysdbmaintplan_databases where plan_id = '4899F231-0454-4 slssqlmaint failed [SQLSTATE HY000] (Error 50000). The step failed.

"
Sergey Vavinskiy
Sergey Vavinskiy
Ten Centuries
Ten Centuries (1K reputation)Ten Centuries (1K reputation)Ten Centuries (1K reputation)Ten Centuries (1K reputation)Ten Centuries (1K reputation)Ten Centuries (1K reputation)Ten Centuries (1K reputation)Ten Centuries (1K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 1027 Visits: 392
Quest, the LiteSpeed creater, resolved this issue:


http://support.quest.com/Portal/Logon.asp?redir=/SUPPORT/index?page=solution&id=SOL40753
SSRfromChennai
SSRfromChennai
SSC Veteran
SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)SSC Veteran (220 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 220 Visits: 354
It has been told that issue had been fixed in 5.0.0.1068 but we are using 5.0.0.3, Still the issue Persists.? But while we do manually ,it is running fine.

--------------------------------------------------
LiteSpeed Backups fail because the subdirectory cannot be created if a Maintenance Plan uses a UNC pathor remote location.

ResolutionFixed in 5.0.0.10068 version of LiteSpeed





WORKAROUND: Create the folder manually and direct the LiteSpeed backups to that folder
--------------------------------------------------
Silverfox
Silverfox
SSCertifiable
SSCertifiable (6.4K reputation)SSCertifiable (6.4K reputation)SSCertifiable (6.4K reputation)SSCertifiable (6.4K reputation)SSCertifiable (6.4K reputation)SSCertifiable (6.4K reputation)SSCertifiable (6.4K reputation)SSCertifiable (6.4K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 6356 Visits: 1161
So what are you doing at the moment then, are you creating the sub folders manually then?

--------------------------------------------------------------------------------------
Recommended Articles on How to help us help you and
solve commonly asked questions

Forum Etiquette: How to post data/code on a forum to get the best help by Jeff Moden
Managing Transaction Logs by Gail Shaw
How to post Performance problems by Gail Shaw
Help, my database is corrupt. Now what? by Gail Shaw
pujain
pujain
Right there with Babe
Right there with Babe (741 reputation)Right there with Babe (741 reputation)Right there with Babe (741 reputation)Right there with Babe (741 reputation)Right there with Babe (741 reputation)Right there with Babe (741 reputation)Right there with Babe (741 reputation)Right there with Babe (741 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 741 Visits: 241
i am getting the same error, did creating subdirectory resolved the issue?

please reply. need your help.
Kasturi
Kasturi
SSC-Enthusiastic
SSC-Enthusiastic (185 reputation)SSC-Enthusiastic (185 reputation)SSC-Enthusiastic (185 reputation)SSC-Enthusiastic (185 reputation)SSC-Enthusiastic (185 reputation)SSC-Enthusiastic (185 reputation)SSC-Enthusiastic (185 reputation)SSC-Enthusiastic (185 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 185 Visits: 141
Hi Guys..

Good day to you..

I am having Litespeed 5.1.1.1203. My backup jobs are failing with below error. I can able to take manually backup. Can somebody help me on this issue.

"Microsoft (R) SQL Server Execute Package Utility Version 10.0.4000.0 for 64-bit Copyright (C) Microsoft Corp 1984-2005. All rights reserved. Started: 04:28:44 Progress: 2011-04-21 04:28:46.75 Source: {FBA87534-6DB5-4AC9-8B3E-81D728AD7B7C} Executing query "DECLARE @Guid UNIQUEIDENTIFIER EXECUTE msdb..sp...".: 100% complete End Progress Error: 2011-04-21 04:28:50.35 Code: 0xC002F210 Source: Back Up Database 1 Execute SQL Task Description: Executing the query "execute master..xp_slssqlmaint '-D "SP_MyLink_Dev_..." failed with the following error: "slssqlmaint failed". Possible failure reasons: Problems with the query, "ResultSet" property not set correctly, parameters not set correctly, or connection not established correctly. End Error DTExec: The package execution returned DTSER_FAILURE (1). Started: 04:28:44 Finished: 04:28:50 Elapsed: 6.162 seconds. The package execution failed. The step failed."
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum

































































































































































SQLServerCentral


Search