SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


401 Errors on report builder - Standalone - No IIS or Sharepoint


401 Errors on report builder - Standalone - No IIS or Sharepoint

Author
Message
a.christie-grant
a.christie-grant
Forum Newbie
Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 2 Visits: 2
Hi,

I have been attempting to sort a security issue out on SSRS 2008 - After several days of searching online I have decided to ask here.

NOTE - IIS and Share point are not a part of this as neither is installed.
Windows server 2008 R2
SQL Server 2008 R2
SSRS 2008

Evereything seems to work fine except for report builder - Which gives when I attempt to open it:

PLATFORM VERSION INFO
Windows : 6.1.7601.65536 (Win32NT)
Common Language Runtime : 4.0.30319.1008
System.Deployment.dll : 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
clr.dll : 4.0.30319.1008 (RTMGDR.030319-1000)
dfdll.dll : 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
dfshim.dll : 4.0.31106.0 (Main.031106-0000)

SOURCES
Deployment url : http://pcl-wb-sql3/ReportServer_UHDEV/ReportBuilder/ReportBuilder_3_0_0_0.application

ERROR SUMMARY
Below is a summary of the errors, details of these errors are listed later in the log.
* Activation of http://pcl-wb-sql3/ReportServer_UHDEV/ReportBuilder/ReportBuilder_3_0_0_0.application resulted in exception. Following failure messages were detected:
+ Downloading http://pcl-wb-sql3/ReportServer_UHDEV/ReportBuilder/ReportBuilder_3_0_0_0.application did not succeed.
+ The remote server returned an error: (401) Unauthorized.

COMPONENT STORE TRANSACTION FAILURE SUMMARY
No transaction error was detected.

WARNINGS
There were no warnings during this operation.

OPERATION PROGRESS STATUS
* [17/09/2013 09:35:53] : Activation of http://pcl-wb-sql3/ReportServer_UHDEV/ReportBuilder/ReportBuilder_3_0_0_0.application has started.

ERROR DETAILS
Following errors were detected during this operation.
* [17/09/2013 09:35:55] System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException (Unknown subtype)
- Downloading http://pcl-wb-sql3/ReportServer_UHDEV/ReportBuilder/ReportBuilder_3_0_0_0.application did not succeed.
- Source: System.Deployment
- Stack trace:
at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)
at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadAllFiles()
at System.Deployment.Application.FileDownloader.Download(SubscriptionState subState)
at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadManifestAsRawFile(Uri& sourceUri, String targetPath, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, ServerInformation& serverInformation)
at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadDeploymentManifestDirectBypass(SubscriptionStore subStore, Uri& sourceUri, TempFile& tempFile, SubscriptionState& subState, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, ServerInformation& serverInformation)
at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadDeploymentManifestBypass(SubscriptionStore subStore, Uri& sourceUri, TempFile& tempFile, SubscriptionState& subState, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options)
at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)
--- Inner Exception ---
System.Net.WebException
- The remote server returned an error: (401) Unauthorized.
- Source: System
- Stack trace:
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)

COMPONENT STORE TRANSACTION DETAILS
No transaction information is available.


I have used a couple of logins to test this - It works locally on the server via IE but not remotely. I am at a loss as to what to do now to attempt to sort this issue?

Any ideas? NOTE : I have made the suggested regedit chages, rsreportserver.config changes (And reverted..)
a.christie-grant
a.christie-grant
Forum Newbie
Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 2 Visits: 2
Just found some more information.

The reason this is failing is due to the login I am using is not being used to call the report builder application - Its using my laptops login.

This is very odd behaviour.
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum

































































































































































SQLServerCentral


Search