SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Subreport on separate folder


Subreport on separate folder

Author
Message
Raul Undreiner
Raul Undreiner
Ten Centuries
Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 1304 Visits: 396
I read on other topics that to use a subreport from another folder you set its path. I've looked on BIDS and Report Builder and can't find PATH on the subreport properties anywhere.

Can somebody tell me where or how I can set the subreport's PATH?
mysorian
mysorian
SSC Eights!
SSC Eights! (874 reputation)SSC Eights! (874 reputation)SSC Eights! (874 reputation)SSC Eights! (874 reputation)SSC Eights! (874 reputation)SSC Eights! (874 reputation)SSC Eights! (874 reputation)SSC Eights! (874 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 874 Visits: 101
Have you deployed the report and the sub-report to the server?
Raul Undreiner
Raul Undreiner
Ten Centuries
Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)Ten Centuries (1.3K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 1304 Visits: 396
Yes. Both were deployed. Eventually found out that you need to open the main report with report builder, right click the sub report click on properties and then browse to the folder location where the subreport was deployed to
giles.clapham
giles.clapham
SSCommitted
SSCommitted (1.6K reputation)SSCommitted (1.6K reputation)SSCommitted (1.6K reputation)SSCommitted (1.6K reputation)SSCommitted (1.6K reputation)SSCommitted (1.6K reputation)SSCommitted (1.6K reputation)SSCommitted (1.6K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 1621 Visits: 615
I know this is an old post but I've just had the same issue and worked around it in a different manner as I didn't have permission to install Report Builder.
I worked around it by copying the RDL to a new location (as to not break the one in the project) opened the RDL in a text editor, looked for the name of the sub report and prefixed it with the subfolder.
So it was:
<ReportName>Customer_EmailAddress_SubReport</ReportName>
and it's now:
<ReportName>/HiddenSubReports/Customer_EmailAddress_SubReport</ReportName>
I then used the SSRS Report Manager to upload the modified RDL over the top of the existing report.
HTH
Regards
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum









































































































































































SQLServerCentral


Search