SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 

SQL Server 2005 SP3 eshte realizuar

Pershendetje te gjitheve!

            Përderisa kemi qenë duke punuar me SQL Server 2005 SP2, pas shumë raportimeve nga ana e shfrytëzuesve por nga përvojat e ndryshme vazhdimisht janë bërë lajmërime për përmirësime dhe të gjitha këto jan të përmbledhura në versionin e Service Pack 3 të SQL Server 2005! Ne të gjithë jemi të vetëdijshëm se versioni i ri i SQL Server 2008 veq ka ardh dhe shumkush prej neve e ka të instaluar në PC e vetë duke provuar të rejat e realizuara në këtë version. Mirëpo migrimi nga S2k5 në S2k8 mendoj se do të duhej të ishte një vështrim me kujdesë duke pasur parasysh llojin e biznesit që zhvillon kompania por edhe kushtet paraprake për migrim!

            Sidoqoftë me ardhjën e SP3 të SQL Server 2005, është kompletuar shumcka apo më mirë me thonë gjithcka në cdo aspekt të përdorimit të SQL Server 2005. Prandaj PC e juaj ku keni të instaluar SQL Server 2005 patjetër do të duhej ta kenë këtë update! Update-i është aktiv për të gjitha versionet e SQL Server 2005:

 

  • SQL Server 2005 Enterprise Edition
  • SQL Server 2005 Standard Edition
  • SQL Server 2005 Workgroup Edition
  • SQL Server 2005 Developer Edition
  • SQL Server 2005 Express Edition

Informata e saktë nga ku mund ta doënlodoni SP3 për SQL Server 2005 është këtu.

Se cfarë të reja ka sjellë SP3 për SQL Server 2005 ju mund të shikoni këtu.

Dukagjin Maloku - Dugi'DBA

Everything that I can post for the SQL Server ...

Comments

No comments.

Leave a Comment

Please register or log in to leave a comment.