SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 

Dukagjin Maloku - Dugi'DBA

Everything that I can post for the SQL Server ...

Shkurtesa ne SQL Server 2008

Pershendetje juve qe punoni vazhdimisht me SQL Server 2008!

Une sapo e instalove SQL Server 2008 RTM versionin e fundit edhe duke u mundu qe me startu SSMS me ane te shkurtese CTRL+r e pastaj duke shkruar sqlwb me paraqiti gabim ne startimin e saj pasi qe me SQL Server 2008 nuk e perkrah kete shkurtes!

 Shkurtesa tjeter e cila eshte futur ne perdorim per kete qeshtje eshte CTRL+r duke shkruar ssms! - Shkurtesat e tilla pershpejtojn punen dhe bejne punen me ineteresant ndonjehere!

 Listen komplete te shkurtesave por qe vlejne per versioni SQL Server 2005 mund t'i gjeni ketu!

Kaloni bukur!

Dugi

Comments

No comments.

Leave a Comment

Please register or log in to leave a comment.