Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Urgent question nonempty giving empty rows in new cube but not in old cube Expand / Collapse
Author
Message
Posted Tuesday, August 19, 2014 10:58 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: General Forum Members
Last Login: Saturday, August 30, 2014 9:01 AM
Points: 5, Visits: 48
Hi all,

The query below works in cube A. I'm aligning my current repots with my new cube which is exactly the same but with some different namings.

WITH
MEMBER [Measures].[ParameterCaption] AS
[Product].[Product].CURRENTMEMBER.MEMBER_CAPTION

MEMBER [Measures].[ParameterValue] AS
[Product].[Product].CURRENTMEMBER.UNIQUENAME MEMBER

[Measures].[ParameterLevel] AS
[Product].[Product].CURRENTMEMBER.LEVEL.ORDINAL

SELECT
{
[Measures].[ParameterCaption],
[Measures].[ParameterValue],
[Measures].[ParameterLevel]
} ON COLUMNS,

NonEmpty(
[Product].[Product].ALLMEMBERS,
NonEmpty(
[Draw].[Draw calendar - Week].[Draw date],
{[Measures].[Sales amount - vouchers]}
)
)
ON ROWS
FROM
[New Cube]

The query above works for my old cube and also works in my new cube if I take the nonempty separatly. That is if I take nonempty(products, sales) or nonempty(draw date, sales). When I combine both like above it gives me no results.

Anyone has an idea what might cause this?

Thanks!
Post #1605029
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse