Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Reporting Service Home Page Expand / Collapse
Author
Message
Posted Monday, April 22, 2013 1:34 PM
SSC-Enthusiastic

SSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-Enthusiastic

Group: General Forum Members
Last Login: Yesterday @ 12:26 PM
Points: 143, Visits: 1,131
Instead of getting the Reporting Service Home Page with the Content & Properties tab when clicking on a given URL, I receive directory structure type display with the Data source And Reports. I'm running IE 9 using 2008 R2. Is there a setting I don't have on to have the normal Reporting Service Home Page ?
Post #1445144
Posted Monday, April 22, 2013 1:40 PM


Ten Centuries

Ten CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen Centuries

Group: General Forum Members
Last Login: Today @ 8:29 AM
Points: 1,288, Visits: 1,096
Hi,

Does the URL you are clicking on end with \ReportServer?

Andrew
Post #1445147
Posted Monday, April 22, 2013 2:00 PM


Ten Centuries

Ten CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen Centuries

Group: General Forum Members
Last Login: Today @ 8:29 AM
Points: 1,288, Visits: 1,096
IF it does change it to \Reports
Post #1445156
Posted Monday, April 22, 2013 2:14 PM
SSC-Enthusiastic

SSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-Enthusiastic

Group: General Forum Members
Last Login: Yesterday @ 12:26 PM
Points: 143, Visits: 1,131
Yes it does, I try changing it to Reports and I got the old 404 - File or Directory is not Found.
Post #1445159
Posted Monday, April 22, 2013 2:17 PM


Ten Centuries

Ten CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen Centuries

Group: General Forum Members
Last Login: Today @ 8:29 AM
Points: 1,288, Visits: 1,096
There can be multiple causes of this. I would confirm the correct URL in Reporting Services Configuration Manager and try accessing the \Reports page on the server directly.
Post #1445163
Posted Tuesday, April 23, 2013 6:37 AM
SSC-Enthusiastic

SSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-Enthusiastic

Group: General Forum Members
Last Login: Yesterday @ 12:26 PM
Points: 143, Visits: 1,131
The URL in the Report Configuration is \ReportServer nothing happens when I use \Reports.
Post #1445388
Posted Tuesday, April 23, 2013 6:46 AM
Ten Centuries

Ten CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen CenturiesTen Centuries

Group: General Forum Members
Last Login: Today @ 8:51 AM
Points: 1,259, Visits: 3,571
What they're saying is there are two URLs associated with reporting services.

Web Service URL - Default is /ReportServer. This is for back end report maintenance. How you publish reports to the server through BIDS etc. It looks like an FTP site.

Report Manager URL - This is the user friendly report site. Default is /Reports. This will show icons for folders and reports and you're able to manage site settings and security.

Both of these URLs can be customized so you should log into the report configuration manager and see what they are set to and use the proper URL.


______________________________________________________________________________________________
Forum posting etiquette. Get your answers faster.
Post #1445393
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse