Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Help needed to trobleshoot opening Report manager Url Expand / Collapse
Author
Message
Posted Thursday, January 3, 2013 12:20 PM
SSC Veteran

SSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC Veteran

Group: General Forum Members
Last Login: Sunday, September 14, 2014 1:28 AM
Points: 219, Visits: 693
hi All, Some one deleted the internal folders of the 'C:\Users\' and I'm facing issues opening the Url.


I'm getting the below error when i try to open the report Manager Url.

Could not find a part of the path 'C:\Users\BICLDP\AppData\Local\Tempvq2groi.tmp'.

We have Yearly report that we build and saved on that Url.
It is our Prod Environment so can some please help me create that temp File ASAP.


Post #1402502
Posted Thursday, January 3, 2013 12:40 PM


SSC-Insane

SSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-Insane

Group: General Forum Members
Last Login: Yesterday @ 10:58 PM
Points: 21,755, Visits: 15,461
Rerun the report or the subscription.



Jason AKA CirqueDeSQLeil
I have given a name to my pain...
MCM SQL Server


SQL RNNR

Posting Performance Based Questions - Gail Shaw
Posting Data Etiquette - Jeff Moden
Hidden RBAR - Jeff Moden
VLFs and the Tran Log - Kimberly Tripp
Post #1402514
Posted Thursday, January 3, 2013 12:52 PM
SSC Veteran

SSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC Veteran

Group: General Forum Members
Last Login: Sunday, September 14, 2014 1:28 AM
Points: 219, Visits: 693
OK I resolved this issue. I'm able to open the Report manager URl now.

But when I try to open the reports in it says Invalid Object name 'My Table Name'. So, Then I deleted the existing report and uploaded a new RDL File and still the same error.

Can some please help on this error.
Post #1402518
Posted Thursday, January 3, 2013 12:55 PM
SSC Veteran

SSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC Veteran

Group: General Forum Members
Last Login: Sunday, September 14, 2014 1:28 AM
Points: 219, Visits: 693
I mean I build the report in the same server where the SSRS Configuration manager is set up. And in the Visual studio, I'm able to view the report preview and but when I copy the same RDL File on to the Report manager Url, I set this error. What might have hapenned before and after because the object that report is looking for exists and is valid.
Post #1402519
Posted Thursday, January 3, 2013 1:04 PM
SSC Veteran

SSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC Veteran

Group: General Forum Members
Last Login: Sunday, September 14, 2014 1:28 AM
Points: 219, Visits: 693
Ok I have just figured out a work around for that as well. I have not chosen a data source in the report manager. Instead I have used the datasource connection string to open the report. then every thing went fine.

But I still wanna know why I'm getting invalid Object error when I use a datasource that us hosted in the report manager.
Post #1402522
Posted Thursday, January 3, 2013 1:16 PM


SSC-Insane

SSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-Insane

Group: General Forum Members
Last Login: Yesterday @ 10:58 PM
Points: 21,755, Visits: 15,461
Try validating the DS in report manager. A setting may have changed with it or a password may have expired.



Jason AKA CirqueDeSQLeil
I have given a name to my pain...
MCM SQL Server


SQL RNNR

Posting Performance Based Questions - Gail Shaw
Posting Data Etiquette - Jeff Moden
Hidden RBAR - Jeff Moden
VLFs and the Tran Log - Kimberly Tripp
Post #1402524
Posted Thursday, January 3, 2013 4:52 PM
SSC Veteran

SSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC VeteranSSC Veteran

Group: General Forum Members
Last Login: Sunday, September 14, 2014 1:28 AM
Points: 219, Visits: 693
Yes its all resolved now. I connecttion string in the datasource was not correct.
Post #1402615
Posted Monday, January 7, 2013 9:47 PM


SSC-Insane

SSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-InsaneSSC-Insane

Group: General Forum Members
Last Login: Yesterday @ 10:58 PM
Points: 21,755, Visits: 15,461
Mac1986 (1/3/2013)
Yes its all resolved now. I connecttion string in the datasource was not correct.


Good to hear.




Jason AKA CirqueDeSQLeil
I have given a name to my pain...
MCM SQL Server


SQL RNNR

Posting Performance Based Questions - Gail Shaw
Posting Data Etiquette - Jeff Moden
Hidden RBAR - Jeff Moden
VLFs and the Tran Log - Kimberly Tripp
Post #1403958
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse