Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Can't deploy BIDS reports to reporting services Expand / Collapse
Author
Message
Posted Friday, May 18, 2012 7:26 AM
Grasshopper

GrasshopperGrasshopperGrasshopperGrasshopperGrasshopperGrasshopperGrasshopperGrasshopper

Group: General Forum Members
Last Login: Wednesday, March 19, 2014 6:54 AM
Points: 12, Visits: 47
I am new to SSRS. Been able to design a report using BIDS. When I try to deploy the report using BIDS, the reporting servics login screen keeps prompting for a username and password.
Various attempts to connect using various login credentials failed and the screen persists.
I'll appreciate any urgent help.

Regards
Post #1302514
Posted Monday, June 25, 2012 8:25 PM
Valued Member

Valued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued Member

Group: General Forum Members
Last Login: Wednesday, July 16, 2014 2:38 PM
Points: 70, Visits: 192
Could you please let us know if you running the SSRS with Local systems or Service account?
Post #1320972
Posted Monday, June 25, 2012 10:54 PM


SSC-Enthusiastic

SSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-Enthusiastic

Group: General Forum Members
Last Login: Wednesday, April 30, 2014 5:45 PM
Points: 126, Visits: 1,020
This is a duplicated post, the issue was resolved here

Hope this helps,
Rock from VbCity
Post #1321002
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse