SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Loading Icon vanishes but report qwuery not yet finished


Loading Icon vanishes but report qwuery not yet finished

Author
Message
sotn
sotn
SSC Veteran
SSC Veteran (236 reputation)SSC Veteran (236 reputation)SSC Veteran (236 reputation)SSC Veteran (236 reputation)SSC Veteran (236 reputation)SSC Veteran (236 reputation)SSC Veteran (236 reputation)SSC Veteran (236 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 236 Visits: 469
We are using version 10.50.2500

After approx. 1 minute, the loading icon vanishes but the stored procedure takes 7 minutes for this specific report.
The procedure keeps running but ssrs appears to stop waiting after 1 minute, so no results are displayed.
I cannot see any timeout errors and I've checked the web and rsreportserver config files and all looks ok.

Any ideas?

thanks in advance.
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum

































































































































































SQLServerCentral


Search