SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Anyone having trouble browsing the site on a Surface with Windows RT?


Anyone having trouble browsing the site on a Surface with Windows RT?

Author
Message
Orlando Colamatteo
Orlando Colamatteo
SSC-Forever
SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 40440 Visits: 14413
I am using a Surface and am having trouble browsing. I have three issues actually:

1. Notification emails sent to my email that include a link to a new post (e.g. FindPost#.aspx) redirect to the Forums main page instead of the proper post.
2. On Forum pages I do not see the "My Posts" link.
3. When I click a "Reply" or "Quote" link on a Forum thread page IE appears to try to open the comment page but it tries indefinitely and never actually opens the page.

If I had to guess wher to start I would think there is something going awry with the interaction between the site's JavaScript and the IE browser loaded on the Surface. It could also be something to do with the redirection techniques the site uses or something to do with cookies, or maybe a combination of multiple things. At any rate, I would really like to be able to use the Forums on my Surface as the browsing and typing experience is far superior to that of my iPad.

__________________________________________________________________________________________________
There are no special teachers of virtue, because virtue is taught by the whole community. --Plato
Steve Jones
Steve Jones
SSC Guru
SSC Guru (148K reputation)SSC Guru (148K reputation)SSC Guru (148K reputation)SSC Guru (148K reputation)SSC Guru (148K reputation)SSC Guru (148K reputation)SSC Guru (148K reputation)SSC Guru (148K reputation)

Group: Administrators
Points: 148432 Visits: 19444
Thanks, I'll pass along to our Devs, but not sure this will be a high priority for us.

Is this just IE or have you tried any other browser on Surface?

Follow me on Twitter: @way0utwest
Forum Etiquette: How to post data/code on a forum to get the best help
My Blog: www.voiceofthedba.com
David Webb-CDS
David Webb-CDS
SSCarpal Tunnel
SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)SSCarpal Tunnel (4.1K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 4134 Visits: 8586
Also having issues with a newly upgraded Win 8 laptop. The 'active threads' link just goes away and never comes back in the new IE but still works well in Chrome.



And then again, I might be wrong ...
David Webb
Orlando Colamatteo
Orlando Colamatteo
SSC-Forever
SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 40440 Visits: 14413
Steve Jones - SSC Editor (12/10/2012)
Thanks, I'll pass along to our Devs, but not sure this will be a high priority for us.

Is this just IE or have you tried any other browser on Surface?

I should have clarified, I have the Surface RT (same space as iPad) so the only browser option is going to be IE. The Surface Pro will run a full copy of Windows 8 (same space as Netbooks but not out yet) and on those one could install any browser.

__________________________________________________________________________________________________
There are no special teachers of virtue, because virtue is taught by the whole community. --Plato
Orlando Colamatteo
Orlando Colamatteo
SSC-Forever
SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 40440 Visits: 14413
I just installed the pre-release version of IE 10 on my 32-bit Windows 7 laptop and it exhibits the same behavior as IE 10 on my Surface RT...no My Posts link and when I click Reply on a Forum thread the browser spins indefinitely as if it is trying to load the next page, but never does. I had to make this post using Chrome.



__________________________________________________________________________________________________
There are no special teachers of virtue, because virtue is taught by the whole community. --Plato
Attachments
MissingMyPosts.jpg (41 views, 33.00 KB)
Orlando Colamatteo
Orlando Colamatteo
SSC-Forever
SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)SSC-Forever (40K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 40440 Visits: 14413
Just a quick update. This problem was fixed on the Surface RT a while back. Thanks!

__________________________________________________________________________________________________
There are no special teachers of virtue, because virtue is taught by the whole community. --Plato
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum

































































































































































SQLServerCentral


Search