SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Deploy Report from Designer prompts for Credentials


Deploy Report from Designer prompts for Credentials

Author
Message
Welsh Corgi
Welsh Corgi
One Orange Chip
One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 25258 Visits: 4895
I installed SQL Server 2008 R2 on a new Server.

I went through the Reporting Services Configuration Manager successfully.

Then I tried to deploy a report from the Report Designer but I keep getting prompted for User Name and Password.

This is my first shot at Reporting Services.

I'm guessing that I need to define Security?

Could someone please provide me with some guidance?

For better, quicker answers on T-SQL questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/Best+Practices/61537/

For better answers on performance questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/SQLServerCentral/66909/
Welsh Corgi
Welsh Corgi
One Orange Chip
One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 25258 Visits: 4895
I created the Report directly on the Reporting Services Server.

I specified the URL of the Reporting Services Server in the TargetServerURL Property.

When I attempt to deplo I get an error:

The specified report server url could not be found.

Please verify the syntax of the URL and that the Report Server Exists.

I'm using the URL that I defined in the Reporting Services Configuration Manager

Any ideas?

For better, quicker answers on T-SQL questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/Best+Practices/61537/

For better answers on performance questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/SQLServerCentral/66909/
Welsh Corgi
Welsh Corgi
One Orange Chip
One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 25258 Visits: 4895
Now all of a sudden I'm getting the gollowing error when I attempt to go to the Reporting Services URL:

User 'MyDomain\MyUser' does not have required permissions. Verify that sufficient permissions have been granted and Windows User Account Control (UAC) restrictions have been addressed.

This seemed to happen after I added myself as a Reporting Services Administrator Role.

I have been searching the internet and everthing that I found I had already done.

Any ideas would be greatly appreciated.

For better, quicker answers on T-SQL questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/Best+Practices/61537/

For better answers on performance questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/SQLServerCentral/66909/
Welsh Corgi
Welsh Corgi
One Orange Chip
One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 25258 Visits: 4895
I get the following error when I attempt to go to the URL from the Reporting Services Server:

User 'MyDomain\MyUser' does not have required permissions. Verify that sufficient permissions have been granted and Windows User Account Control (UAC) restrictions have been addressed.


I do not get the error when I attempt to go to the URL from my PC????

For better, quicker answers on T-SQL questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/Best+Practices/61537/

For better answers on performance questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/SQLServerCentral/66909/
Welsh Corgi
Welsh Corgi
One Orange Chip
One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)One Orange Chip (25K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 25258 Visits: 4895
I tried creating a Data Source from the REport Manager on the Server and I get the following error:

Login failed for user 'NT AUTHORITY\ANONYMOUS LOGON'.

I specified Integrated Security following the example in the following article:

http://www.mssqltips.com/sqlservertutorial/247/report-manager/

I also tried credential stored in the report server but I got the following:

Login failed for user 'MyUser'.

If I try and deploy from BIDS on my client PC following example I keep getting prompted to Login:

http://www.mssqltips.com/sqlservertutorial/246/bids/

If I try and deploy using BIDS on the Server I get the following:

The specified report server url could not be found.

Please verify the syntax of the URL and that the Report Server Exists.

Any ideas would be greatly appreciated.

For better, quicker answers on T-SQL questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/Best+Practices/61537/

For better answers on performance questions, click on the following...
http://www.sqlservercentral.com/articles/SQLServerCentral/66909/
BLOB EATER
BLOB EATER
Hall of Fame
Hall of Fame (4K reputation)Hall of Fame (4K reputation)Hall of Fame (4K reputation)Hall of Fame (4K reputation)Hall of Fame (4K reputation)Hall of Fame (4K reputation)Hall of Fame (4K reputation)Hall of Fame (4K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 3978 Visits: 5070
In Visual Studio > project > properties.

Is all the info there correct?
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum

































































































































































SQLServerCentral


Search