SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Cube processing error


Cube processing error

Author
Message
SQL_Surfer
SQL_Surfer
SSCrazy
SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 2771 Visits: 1122
1) Scheduling the processing of the full cube was working fine until

I disabled one of the columns from browsing and re deploy the cube.....

2) Now the issue is I process the cube in an agent, it fails

Errors in the OLAP storage engine: The attribute key cannot be found when processing: Table: The attribute is the one I disabled from browsing.

I am not sure if this has to do anything with it...As this attribute on this fact table is linked used to link with dimension table as well....

Can somebody help?
herladygeekedness
herladygeekedness
SSCrazy
SSCrazy (2.2K reputation)SSCrazy (2.2K reputation)SSCrazy (2.2K reputation)SSCrazy (2.2K reputation)SSCrazy (2.2K reputation)SSCrazy (2.2K reputation)SSCrazy (2.2K reputation)SSCrazy (2.2K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 2188 Visits: 813
SQL_Surfer (10/17/2012)
1) Scheduling the processing of the full cube was working fine until

I disabled one of the columns from browsing and re deploy the cube.....

2) Now the issue is I process the cube in an agent, it fails

Errors in the OLAP storage engine: The attribute key cannot be found when processing: Table: The attribute is the one I disabled from browsing.

I am not sure if this has to do anything with it...As this attribute on this fact table is linked used to link with dimension table as well....

Can somebody help?



Not sure about "disabling from browsing" but if you change that back, does it work again?
SQL_Surfer
SQL_Surfer
SSCrazy
SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)SSCrazy (2.8K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 2771 Visits: 1122
Yes it does. And actually it worked again after re-processing the cube with the columns disabled from browsing...But I am not sure what the issue is...I just don't want the issue to re-occur again. Probably all the dimensions were not processed? I am doing the whole database processing.
Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum

































































































































































SQLServerCentral


Search