SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 


Reporting Service don´t export to excel


Reporting Service don´t export to excel

Author
Message
sistemas_casinomnes
sistemas_casinomnes
SSC-Addicted
SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 475 Visits: 141
Hi, Good Moring, Someone could help me about this? I have a report via Reporting Service, In the user`s pcs, when I try to export to excel, doesn´t export, the page is loading and doesn´t show the xls file . If I try to export to pdf, word, etc, works correctly and in the server works correctly too.
The problem is in the user pc and when I try to export to excel.

Had anyone the same problem? How did you resolve it?


Viky Chavez
Sue_H
Sue_H
SSC Guru
SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 83075 Visits: 16795
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 4:06 AM
Hi, Good Moring, Someone could help me about this? I have a report via Reporting Service, In the user`s pcs, when I try to export to excel, doesn´t export, the page is loading and doesn´t show the xls file . If I try to export to pdf, word, etc, works correctly and in the server works correctly too.
The problem is in the user pc and when I try to export to excel.

Had anyone the same problem? How did you resolve it?


Viky Chavez


Do you get a timeout error or any other error?
If you check the Reporting Services log as that should have warning or error messages when trying to export the report.

Sue



sistemas_casinomnes
sistemas_casinomnes
SSC-Addicted
SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 475 Visits: 141
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:01 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 4:06 AM
Hi, Good Moring, Someone could help me about this? I have a report via Reporting Service, In the user`s pcs, when I try to export to excel, doesn´t export, the page is loading and doesn´t show the xls file . If I try to export to pdf, word, etc, works correctly and in the server works correctly too.
The problem is in the user pc and when I try to export to excel.

Had anyone the same problem? How did you resolve it?


Viky Chavez


Do you get a timeout error or any other error?
If you check the Reporting Services log as that should have warning or error messages when trying to export the report.

Sue

the log doesn´t show me any error

Sue_H
Sue_H
SSC Guru
SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 83075 Visits: 16795
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 7:15 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:01 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 4:06 AM
Hi, Good Moring, Someone could help me about this? I have a report via Reporting Service, In the user`s pcs, when I try to export to excel, doesn´t export, the page is loading and doesn´t show the xls file . If I try to export to pdf, word, etc, works correctly and in the server works correctly too.
The problem is in the user pc and when I try to export to excel.

Had anyone the same problem? How did you resolve it?


Viky Chavez


Do you get a timeout error or any other error?
If you check the Reporting Services log as that should have warning or error messages when trying to export the report.

Sue

the log doesn´t show me any error


What does it show after the following lines:
Entering ExeuteCommand - Command = Render
INFO: RenderFromSession('/ReportFolder/ReportName')

Also check the ExecutionLog3 view - what is the status for the execution of that and what are the three values for the times?

Sue



sistemas_casinomnes
sistemas_casinomnes
SSC-Addicted
SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 475 Visits: 141
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:42 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 7:15 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:01 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 4:06 AM
Hi, Good Moring, Someone could help me about this? I have a report via Reporting Service, In the user`s pcs, when I try to export to excel, doesn´t export, the page is loading and doesn´t show the xls file . If I try to export to pdf, word, etc, works correctly and in the server works correctly too.
The problem is in the user pc and when I try to export to excel.

Had anyone the same problem? How did you resolve it?


Viky Chavez


Do you get a timeout error or any other error?
If you check the Reporting Services log as that should have warning or error messages when trying to export the report.

Sue

the log doesn´t show me any error


What does it show after the following lines:
Entering ExeuteCommand - Command = Render
INFO: RenderFromSession('/ReportFolder/ReportName')

Also check the ExecutionLog3 view - what is the status for the execution of that and what are the three values for the times?

Sue

it shows this:
library!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: RenderForNewSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''
library!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: RenderFromSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''

Sue_H
Sue_H
SSC Guru
SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 83075 Visits: 16795
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 9:40 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:42 AM


What does it show after the following lines:
Entering ExeuteCommand - Command = Render
INFO: RenderFromSession('/ReportFolder/ReportName')

Also check the ExecutionLog3 view - what is the status for the execution of that and what are the three values for the times?

Sue

it shows this:
library!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: RenderForNewSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''
library!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: RenderFromSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''


So it's saying that the report did successfully process. Unless something is in the ExecutionLog3 view, I have no idea. But check that view and make sure the status is success, check the format to make sure it was Excel and check the time rendering - maybe you did hit a timeout.

Sue



sistemas_casinomnes
sistemas_casinomnes
SSC-Addicted
SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 475 Visits: 141
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 10:56 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 9:40 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:42 AM


What does it show after the following lines:
Entering ExeuteCommand - Command = Render
INFO: RenderFromSession('/ReportFolder/ReportName')

Also check the ExecutionLog3 view - what is the status for the execution of that and what are the three values for the times?

Sue

it shows this:
library!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: RenderForNewSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''
library!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: RenderFromSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''


So it's saying that the report did successfully process. Unless something is in the ExecutionLog3 view, I have no idea. But check that view and make sure the status is success, check the format to make sure it was Excel and check the time rendering - maybe you did hit a timeout.

Sue

where can I see the ExecutionLog3 view ??

Sue_H
Sue_H
SSC Guru
SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 83075 Visits: 16795
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 11:03 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 10:56 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 9:40 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:42 AM


What does it show after the following lines:
Entering ExeuteCommand - Command = Render
INFO: RenderFromSession('/ReportFolder/ReportName')

Also check the ExecutionLog3 view - what is the status for the execution of that and what are the three values for the times?

Sue

it shows this:
library!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: RenderForNewSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''
library!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: RenderFromSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''


So it's saying that the report did successfully process. Unless something is in the ExecutionLog3 view, I have no idea. But check that view and make sure the status is success, check the format to make sure it was Excel and check the time rendering - maybe you did hit a timeout.

Sue

where can I see the ExecutionLog3 view ??


It's in the ReportServer database - on the server wherever you installed the Reporting Services databases (aka Catalog). Usually on the same server where the rest of SSRS was installed.

Sue



sistemas_casinomnes
sistemas_casinomnes
SSC-Addicted
SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)SSC-Addicted (475 reputation)

Group: General Forum Members
Points: 475 Visits: 141
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 11:08 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 11:03 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 10:56 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 9:40 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:42 AM


What does it show after the following lines:
Entering ExeuteCommand - Command = Render
INFO: RenderFromSession('/ReportFolder/ReportName')

Also check the ExecutionLog3 view - what is the status for the execution of that and what are the three values for the times?

Sue

it shows this:
library!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: RenderForNewSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''
library!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: RenderFromSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''


So it's saying that the report did successfully process. Unless something is in the ExecutionLog3 view, I have no idea. But check that view and make sure the status is success, check the format to make sure it was Excel and check the time rendering - maybe you did hit a timeout.

Sue

where can I see the ExecutionLog3 view ??


It's in the ReportServer database - on the server wherever you installed the Reporting Services databases (aka Catalog). Usually on the same server where the rest of SSRS was installed.

Sue

There is a table ExecutionLogStorage that in th field Format says Excel and in the Staturs:rsSuccess

<AdditionalInfo>
<ProcessingEngine>2</ProcessingEngine>
<ScalabilityTime>
<Pagination>0</Pagination>
<Rendering>0</Rendering>
<Processing>0</Processing>
</ScalabilityTime>
<EstimatedMemoryUsageKB>
<Pagination>10</Pagination>
<Rendering>26</Rendering>
<Processing>4</Processing>
</EstimatedMemoryUsageKB>
</AdditionalInfo>

Sue_H
Sue_H
SSC Guru
SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)SSC Guru (83K reputation)

Group: General Forum Members
Points: 83075 Visits: 16795
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 11:57 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 11:08 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 11:03 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 10:56 AM
sistemas_casinomnes - Thursday, February 22, 2018 9:40 AM
Sue_H - Thursday, February 22, 2018 7:42 AM


What does it show after the following lines:
Entering ExeuteCommand - Command = Render
INFO: RenderFromSession('/ReportFolder/ReportName')

Also check the ExecutionLog3 view - what is the status for the execution of that and what are the three values for the times?

Sue

it shows this:
library!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: RenderForNewSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!9e4!02/22/2018-13:36:01:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''
library!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: RenderFromSession('/LiqFinal/LiqFinal')
webserver!ReportServer_0-2!f8c!02/22/2018-13:36:04:: i INFO: Processed report. Report='/LiqFinal/LiqFinal', Stream=''


So it's saying that the report did successfully process. Unless something is in the ExecutionLog3 view, I have no idea. But check that view and make sure the status is success, check the format to make sure it was Excel and check the time rendering - maybe you did hit a timeout.

Sue

where can I see the ExecutionLog3 view ??


It's in the ReportServer database - on the server wherever you installed the Reporting Services databases (aka Catalog). Usually on the same server where the rest of SSRS was installed.

Sue

There is a table ExecutionLogStorage that in th field Format says Excel and in the Staturs:rsSuccess

<AdditionalInfo>
<ProcessingEngine>2</ProcessingEngine>
<ScalabilityTime>
<Pagination>0</Pagination>
<Rendering>0</Rendering>
<Processing>0</Processing>
</ScalabilityTime>
<EstimatedMemoryUsageKB>
<Pagination>10</Pagination>
<Rendering>26</Rendering>
<Processing>4</Processing>
</EstimatedMemoryUsageKB>
</AdditionalInfo>


That's close enough - the view is just down one more folder just beneath tables, then expand views.
Anyway that looks normal and nothing close to timing out.
That is a weird one. When you try to export from Report Manager, do you get the same prompts that you get when doing it to Word, PDF? I think one of them is a prompt to open or save...something like that.

Sue



Go


Permissions

You can't post new topics.
You can't post topic replies.
You can't post new polls.
You can't post replies to polls.
You can't edit your own topics.
You can't delete your own topics.
You can't edit other topics.
You can't delete other topics.
You can't edit your own posts.
You can't edit other posts.
You can't delete your own posts.
You can't delete other posts.
You can't post events.
You can't edit your own events.
You can't edit other events.
You can't delete your own events.
You can't delete other events.
You can't send private messages.
You can't send emails.
You can read topics.
You can't vote in polls.
You can't upload attachments.
You can download attachments.
You can't post HTML code.
You can't edit HTML code.
You can't post IFCode.
You can't post JavaScript.
You can post emoticons.
You can't post or upload images.

Select a forum









































































































































































SQLServerCentral


Search