http://www.sqlservercentral.com/blogs/dugi/2008/12/30/sql-server-2005-sp3-eshte-realizuar/

Printed 2017/08/21 04:08PM

SQL Server 2005 SP3 eshte realizuar

By Dukagjin Maloku, 2008/12/30

Pershendetje te gjitheve!

            Përderisa kemi qenë duke punuar me SQL Server 2005 SP2, pas shumë raportimeve nga ana e shfrytëzuesve por nga përvojat e ndryshme vazhdimisht janë bërë lajmërime për përmirësime dhe të gjitha këto jan të përmbledhura në versionin e Service Pack 3 të SQL Server 2005! Ne të gjithë jemi të vetëdijshëm se versioni i ri i SQL Server 2008 veq ka ardh dhe shumkush prej neve e ka të instaluar në PC e vetë duke provuar të rejat e realizuara në këtë version. Mirëpo migrimi nga S2k5 në S2k8 mendoj se do të duhej të ishte një vështrim me kujdesë duke pasur parasysh llojin e biznesit që zhvillon kompania por edhe kushtet paraprake për migrim!

            Sidoqoftë me ardhjën e SP3 të SQL Server 2005, është kompletuar shumcka apo më mirë me thonë gjithcka në cdo aspekt të përdorimit të SQL Server 2005. Prandaj PC e juaj ku keni të instaluar SQL Server 2005 patjetër do të duhej ta kenë këtë update! Update-i është aktiv për të gjitha versionet e SQL Server 2005:

 

Informata e saktë nga ku mund ta doënlodoni SP3 për SQL Server 2005 është këtu.

Se cfarë të reja ka sjellë SP3 për SQL Server 2005 ju mund të shikoni këtu.
Copyright © 2002-2017 Redgate. All Rights Reserved. Privacy Policy. Terms of Use. Report Abuse.