http://www.sqlservercentral.com/blogs/dugi/2008/10/05/shkurtesa-ne-sql-server-2008/

Printed 2017/08/18 04:29PM

Shkurtesa ne SQL Server 2008

By Dukagjin Maloku, 2008/10/05

Pershendetje juve qe punoni vazhdimisht me SQL Server 2008!

Une sapo e instalove SQL Server 2008 RTM versionin e fundit edhe duke u mundu qe me startu SSMS me ane te shkurtese CTRL+r e pastaj duke shkruar sqlwb me paraqiti gabim ne startimin e saj pasi qe me SQL Server 2008 nuk e perkrah kete shkurtes!

 Shkurtesa tjeter e cila eshte futur ne perdorim per kete qeshtje eshte CTRL+r duke shkruar ssms! - Shkurtesat e tilla pershpejtojn punen dhe bejne punen me ineteresant ndonjehere!

 Listen komplete te shkurtesave por qe vlejne per versioni SQL Server 2005 mund t'i gjeni ketu!

Kaloni bukur!

Dugi


Copyright © 2002-2017 Redgate. All Rights Reserved. Privacy Policy. Terms of Use. Report Abuse.