http://www.sqlservercentral.com/blogs/dugi/2008/09/25/sql-server-2008-verisoni-i-ri-rtm/

Printed 2017/08/16 02:09PM

SQL Server 2008 (Verisoni i ri RTM)

By Dukagjin Maloku, 2008/09/25

Pershendetje te gjithve...edhe perkunder voneses se postimeve te njepasnjeshme ne blog si duket deri me tani jeni njoftuar te gjithe se versioni i ri SQL Server 2008 RTM ka ardh dhe eshte aktive per download! Kjo ka ndodhe gjate muajit Gusht bash ne kohen edhe kur eshte diskutuar qe do te dal nje version i mundshem!

 Per me shum mund te gjeni ketu informata rreth ngjarjeve per SQL Server 2008

 
Shpresoj qe me shkrime te tjera ne lidhje me te arriturat ne SQL Server do te jemi kesajde pasi qe nje kohe nuk kam qen i aktivizuar sa duhet ne blog per shkaqe teknike!

Dugi


Copyright © 2002-2017 Redgate. All Rights Reserved. Privacy Policy. Terms of Use. Report Abuse.