SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 

SQL Server 2008 (Verisoni i ri RTM)

Pershendetje te gjithve...edhe perkunder voneses se postimeve te njepasnjeshme ne blog si duket deri me tani jeni njoftuar te gjithe se versioni i ri SQL Server 2008 RTM ka ardh dhe eshte aktive per download! Kjo ka ndodhe gjate muajit Gusht bash ne kohen edhe kur eshte diskutuar qe do te dal nje version i mundshem!

 Per me shum mund te gjeni ketu informata rreth ngjarjeve per SQL Server 2008

 
Shpresoj qe me shkrime te tjera ne lidhje me te arriturat ne SQL Server do te jemi kesajde pasi qe nje kohe nuk kam qen i aktivizuar sa duhet ne blog per shkaqe teknike!

Dugi

Dukagjin Maloku - Dugi'DBA

Everything that I can post for the SQL Server ...

Comments

No comments.

Leave a Comment

Please register or log in to leave a comment.