-->
SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 

Dukagjin Maloku - Dugi'DBA

Everything that I can post for the SQL Server ...

Archives: September 2008

SQL Server 2008 (Verisoni i ri RTM)

Pershendetje te gjithve...edhe perkunder voneses se postimeve te njepasnjeshme ne blog si duket deri me tani jeni njoftuar te gjithe se versioni i ri SQL Server 2008 RTM ka ardh dhe eshte aktive per download! Kjo ka ndodhe gjate muajit Gusht bash ne kohen edhe kur eshte diskutuar qe do… Read more

0 comments, 1,808 reads

Posted in Dukagjin Maloku - Dugi'DBA on 25 September 2008