http://www.sqlservercentral.com/blogs/dugi/2008/07/11/sql-server-2008-ne-gusht/

Printed 2017/08/20 12:41AM

SQL Server 2008 ne Gusht

By Dukagjin Maloku, 2008/07/11

Pershendetje prap dhe nje rikthim i shpejt ne pjesen ku e kam publikuar se deri me tani kemi versioni RC0 te SQL Server 2008, me duhet t'iu them se jemi afruar shum afer te nje versioni te mundshem RTM te SQL Server 2008 si dhe ka gjasa shumcka te kompletohet ne Gusht te 2008. Eshte informate shume e rendesishme per t'u kompletuar i tere versioni i SQL Server 2008 pasi qe nje gje e till ka pas te ndodhe ne Shkurte te ketij viti, por ka pas disa nga arsyet pse nuk ka ndodh kjo, prandaj edhe informata per t'u leshuar ne muajin e ardhshem eshte nje lajm pak sa i cuditshem dhe i mireseardhur!

Lajmi eshte bere i ditur nga nje konference e Microsoft Worldwide Partner ne Huston!

Ndegjohemi se shpejti edhe per te rejat te tjera te mundshme!

 


Copyright © 2002-2017 Redgate. All Rights Reserved. Privacy Policy. Terms of Use. Report Abuse.