http://www.sqlservercentral.com/blogs/dugi/2008/07/10/me-te-rejat-nga-sql-server-2008/

Printed 2017/08/17 12:01PM

Me te rejat nga SQL Server 2008

By Dukagjin Maloku, 2008/07/10

Pershendetje te gjitheve!

Sa i perket lajmeve qe kan te bejne me SQL Server 2008, version ky qe eshte duke u pergatitur per te dal gjate ketij viti se bashku edhe me produktet tjera nga Microsoft si Visual Studio 2008 dhe Windows Server 2008. Deri me tani eshte realizuar versioni Release Candidat 0 ose RC0 i  SQL Server 2008.

Versioni perfundimtar me heret ka qen i paralajmeruar te dal ne Shkurt te ketij viti por kjo nuk ndodhi prandaj Full versioni i SQL Server do te dal me von dmth pritet gjate ketyre muajve te ardhshem.

Ne postimet e ardhshme do te publikohen edhe te rejat qe sjell SQL Server 2008 ne krahasim me versionin momental!

Do te nihemi se shpejti!

Dugi 


Copyright © 2002-2017 Redgate. All Rights Reserved. Privacy Policy. Terms of Use. Report Abuse.