SQL Clone
SQLServerCentral is supported by Redgate
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 

Akronime ne SQL

Ketu do te postohen te gjitha shkurtesat qe permenden ne SQL Server dhe akronimet e tyre me konkretisht dmth-nja e zgjeruar e shkurtesave. Pra nese i gjeni nej kun neper postime dhe nese deshironi se cka me te vertete don te thot nje shkurtese mund te refereoheni ketu. Ja ku i keni prandaj edhe urdheroni sherbehuni me to:

  1. SQL - Structured Query Language
  2. SSMS - SQL Server Management Studio
  3. SSIS - SQL Server Integration Services
  4. OLTP - OnLine Transactional Processing
  5. OLAP - OnLine Analitycal Processing
  6. BOL  - Books OnLine
  7. DBA - DataBase Administrator

Ju lutem te postoni edhe te tjera ne komente e me pastaj une do i bashkangjes ketu ... bashkepunimi eshte i mireseardhur!

 

Dukagjin Maloku - Dugi'DBA

Everything that I can post for the SQL Server ...

Comments

No comments.

Leave a Comment

Please register or log in to leave a comment.