Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Tracer tokens not moving from distributor to subscriber Expand / Collapse
Author
Message
Posted Thursday, September 16, 2010 8:15 AM
SSC Rookie

SSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC Rookie

Group: General Forum Members
Last Login: Monday, September 27, 2010 4:30 AM
Points: 30, Visits: 48
I have a replication for which the commands are moving fine from distributor to subscriber but when i insert a tracer token, one out of the 5 subscribers isn't getting the token.... the tracer token tab in replication monitor shows pending for distributor to subscriber latency for this subscription... although any changes made in the articles is replicating just fine...

Anyone has any idea as what the problem could be... this is happening for a 2005 -> 2005 replication and also to a 2008 -> 2008 one... the subscriber and publisher database involved in these two replications are also used in several other replications but i don't see a problem there..
Post #987292
Posted Thursday, September 16, 2010 8:46 AM


Mr or Mrs. 500

Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500

Group: General Forum Members
Last Login: Wednesday, April 30, 2014 12:57 PM
Points: 575, Visits: 692
Have you tried stopping and restarting the subscription?
Post #987313
Posted Thursday, September 16, 2010 9:27 AM
SSC Rookie

SSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC Rookie

Group: General Forum Members
Last Login: Monday, September 27, 2010 4:30 AM
Points: 30, Visits: 48
yup!! tried stopping the distribution agent job and restarting it again.... also dropped and recreated the subscription... still the problem persists...
Post #987365
Posted Tuesday, September 21, 2010 8:46 AM
SSC Rookie

SSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC Rookie

Group: General Forum Members
Last Login: Monday, September 27, 2010 4:30 AM
Points: 30, Visits: 48
I have a replication for which the commands are moving fine from distributor to subscriber but when i insert a tracer token, one out of the 5 subscribers isn't getting the token.... the tracer token tab in replication monitor shows pending for distributor to subscriber latency for this subscription... although any changes made in the articles is replicating just fine...

Anyone has any idea as what the problem could be... this is happening for a 2005 -> 2005 replication and also to a 2008 -> 2008 one... the subscriber and publisher database involved in these two replications are also used in several other replications but i don't see a problem there..
Post #990367
Posted Wednesday, September 22, 2010 6:23 AM
SSC Rookie

SSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC Rookie

Group: General Forum Members
Last Login: Monday, September 27, 2010 4:30 AM
Points: 30, Visits: 48
this is a design problem... refer this for some details on this...


http://connect.microsoft.com/SQLServer/feedback/details/522602/tracer-tokens-should-post-to-all-subscriptions
Post #991072
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse