Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase ««12

Problem with running SSIS packages Expand / Collapse
Author
Message
Posted Wednesday, October 22, 2008 12:19 PM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: General Forum Members
Last Login: Thursday, April 2, 2009 11:28 AM
Points: 1, Visits: 26
Hi all,

I have a same problem with oracle connections in configration file.
I did the same which you did.
I remove everthing from xml configaration file except ConnectionString
it worked fine for me.

thank you so much friend.
Post #590028
Posted Friday, December 12, 2008 6:28 PM


SSC Journeyman

SSC JourneymanSSC JourneymanSSC JourneymanSSC JourneymanSSC JourneymanSSC JourneymanSSC JourneymanSSC Journeyman

Group: General Forum Members
Last Login: Thursday, November 29, 2012 5:04 PM
Points: 76, Visits: 619
THANK YOU pduplessis. I REALLY APPRECIATED. I spent the whole day on this package. Thanks again!
Post #619009
Posted Friday, July 17, 2009 6:55 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: General Forum Members
Last Login: Thursday, December 6, 2012 3:51 AM
Points: 4, Visits: 39
Here is a silly question where do I set for sensitive data? I have scoured Visual Studio and not found it.
Post #754781
Posted Monday, March 11, 2013 6:35 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: General Forum Members
Last Login: Sunday, August 10, 2014 11:25 PM
Points: 2, Visits: 60
Really It is very useful and I was facing the same issue . Now it is working fine to me.
Post #1429230
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase ««12

Permissions Expand / Collapse