Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Replication Issues Expand / Collapse
Author
Message
Posted Thursday, May 1, 2014 4:10 PM
Valued Member

Valued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued Member

Group: General Forum Members
Last Login: Monday, August 25, 2014 3:33 PM
Points: 52, Visits: 809
Hi all,

any one has encountered this error in replication? I am setting up Transaction replication using backup and restore method. When I am starting Snap Shot agent I am getting below error.

The replication agent has not logged a progress message in 10 minutes. This might indicate an unresponsive agent or high system activity. Verify that records are being replicated to the destination and that connections to the Subscriber, Publisher, and Distributor are still active.

Thanks for your help.
Post #1566867
Posted Friday, May 2, 2014 12:23 AM
SSCrazy

SSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazy

Group: General Forum Members
Last Login: Monday, July 21, 2014 2:56 AM
Points: 2,603, Visits: 2,061
What is error no.?

---------------------------------------------------
"Thare are only 10 types of people in the world:
Those who understand binary, and those who don't."
Post #1566932
Posted Friday, May 2, 2014 9:40 AM
Valued Member

Valued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued MemberValued Member

Group: General Forum Members
Last Login: Monday, August 25, 2014 3:33 PM
Points: 52, Visits: 809
I don't have any error message. Please take a look at screen shot.

thanks


  Post Attachments 
Replication.jpg (7 views, 136.92 KB)
Post #1567090
Posted Friday, May 2, 2014 9:55 PM


SSC Rookie

SSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC Rookie

Group: General Forum Members
Last Login: Thursday, August 28, 2014 7:43 AM
Points: 45, Visits: 377
Consider the below as a possible solution;

USE master
exec sp_changedistributor_property
@property = N’heartbeat_interval’,
@value = 5;
GO;

Also, the below article may help better explain and understand your issue...

http://maginaumova.com/the-replication-agent-has-not-logged-a-progress-message-in-10-minutes/


GOODLUCK
Post #1567207
Posted Wednesday, May 21, 2014 6:52 PM


Old Hand

Old HandOld HandOld HandOld HandOld HandOld HandOld HandOld Hand

Group: General Forum Members
Last Login: Wednesday, August 27, 2014 3:05 PM
Points: 355, Visits: 870
Not sure. Has the agent account password changed recently? Has disk space on the distributor filled up? Is the transaction log full on the distributor database?
Post #1573389
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse