Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Report Builder 3.0 won't launch Expand / Collapse
Author
Message
Posted Monday, October 28, 2013 9:50 AM


SSCrazy

SSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazySSCrazy

Group: General Forum Members
Last Login: 2 days ago @ 1:33 PM
Points: 2,414, Visits: 2,826
Hi,

I'm working with Report Builder 3.0 in SQL Server Reporting Services 2008 R2.

When I click the button to launch Report Builder, nothing happens. Below is the URL for the button ('servername' of course is the placeholder for the server's real name).

http://servername/ReportServer/ReportBuilder/ReportBuilder_3_0_0_0.application

This is the SSRS SQL version (Native Mode):
Microsoft SQL Server 2008 R2 (SP2) - 10.50.4000.0 (X64) Jun 28 2012 08:36:30 Copyright (c) Microsoft Corporation Standard Edition (64-bit) on Windows NT 6.1 <X64> (Build 7601: Service Pack 1) (Hypervisor)

Does anyone know why this is happening? I thought clicking the button should launch the report builder.

Thanks for any help,
webrunner


-------------------
"Operator! Give me the number for 911!" - Homer Simpson

"A SQL query walks into a bar and sees two tables. He walks up to them and says 'Can I join you?'"
Ref.: http://tkyte.blogspot.com/2009/02/sql-joke.html
Post #1508989
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse