Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase

Process currently not released Expand / Collapse
Author
Message
Posted Thursday, April 04, 2013 9:08 AM
SSC-Enthusiastic

SSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-Enthusiastic

Group: General Forum Members
Last Login: 2 days ago @ 7:55 AM
Points: 100, Visits: 629
We have a peculiar issue in SQL Server 2005. When we try to access the Providers under linked servers in SSMS (Management Studio), we are unable to view the providers and in the sessions (sp_Who2) we are seeing that the stored procedure xp_enum_oledb_providers is running. There are different applications using Oralce linked servers (user created) are showing up as running (but now getting completed). All the sessions are displayed as running and when the Max threads (128) are reached the Server is not responding.
Help on this is much appreciated
Post #1438855
Posted Friday, April 05, 2013 4:15 AM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: General Forum Members
Last Login: Tuesday, May 21, 2013 12:35 AM
Points: 4, Visits: 52
Hi,
I am also having the exact issue in my project. lets hope if we could have any solution for the same issue
Post #1439149
Posted Monday, April 08, 2013 10:14 AM
Mr or Mrs. 500

Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500Mr or Mrs. 500

Group: General Forum Members
Last Login: Today @ 4:18 AM
Points: 573, Visits: 486
I've had a similar issue for 2 different situations in the past.

1) The base oracle client had been installed, but the server not rebooted post install. (SQL+ was fine querying)
2) The Oracle drivers (10g) had been installed and not been patched correctly.

Hope any of the above is useful.

Cheers
Post #1439930
Posted Monday, April 08, 2013 10:30 AM
SSC-Enthusiastic

SSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-EnthusiasticSSC-Enthusiastic

Group: General Forum Members
Last Login: 2 days ago @ 7:55 AM
Points: 100, Visits: 629
We have resolved this issue by copying the DLL xpstar90.dll from the other instance of the same version 2005 SP3.
Post #1439937
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase

Permissions Expand / Collapse