Click here to monitor SSC
SQLServerCentral is supported by Red Gate Software Ltd.
 
Log in  ::  Register  ::  Not logged in
 
 
 
        
Home       Members    Calendar    Who's On


Add to briefcase ««12

Another Linked Server Issue Expand / Collapse
Author
Message
Posted Wednesday, May 09, 2012 9:22 AM
SSC Rookie

SSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC Rookie

Group: General Forum Members
Last Login: Wednesday, April 02, 2014 8:47 AM
Points: 47, Visits: 159
I'm open to it, but a little confused. This seems to be a database setting, not server setting.
Post #1297199
Posted Wednesday, May 09, 2012 9:30 AM


SSCommitted

SSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommitted

Group: General Forum Members
Last Login: Friday, February 21, 2014 7:54 AM
Points: 1,619, Visits: 1,233
Bad_Karma (5/9/2012)
I'm open to it, but a little confused. This seems to be a database setting, not server setting.


Yes, you are right - this setting probably doesn't apply to your problem...I found a case where it helped here: http://stackoverflow.com/questions/6828260/access-to-the-remote-server-is-denied-because-the-current-security-context-is-no
They were getting the same error as you, but they were probably joining a local DB to the Oracle server.


_________________________________
seth delconte
http://sqlkeys.com
Post #1297203
Posted Thursday, May 10, 2012 7:37 AM
SSC Rookie

SSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC RookieSSC Rookie

Group: General Forum Members
Last Login: Wednesday, April 02, 2014 8:47 AM
Points: 47, Visits: 159
I can't believe it...Rebooting the server fixed the issue. Thanks for the help, if it wasn't for that link I honestly don't know how long that would have taken me to try.

And users wonder why the first thing we always ask is "Did you restart your computer?"
Post #1297874
Posted Thursday, May 10, 2012 8:54 AM


SSCommitted

SSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommittedSSCommitted

Group: General Forum Members
Last Login: Friday, February 21, 2014 7:54 AM
Points: 1,619, Visits: 1,233
Bad_Karma (5/10/2012)
I can't believe it...Rebooting the server fixed the issue. Thanks for the help, if it wasn't for that link I honestly don't know how long that would have taken me to try.

And users wonder why the first thing we always ask is "Did you restart your computer?"

Awesome.


_________________________________
seth delconte
http://sqlkeys.com
Post #1297941
« Prev Topic | Next Topic »

Add to briefcase ««12

Permissions Expand / Collapse